Reserveer een kamer
Aantal kamers
Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Hotel Ampt van Nijkerk, gelegen aan de rand van de Veluwe en naast de a28

Golden Tulip Ampt van Nijkerk 4Hotel beoordeling 4 uit 5 gebaseerd op 26 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

Het hotel is gelegen aan de rand van de Veluwe op 2 minuten afstand van de A28 en vlakbij de stad Amersfoort. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel.

Welkom bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

Het hotel is zeer centraal gelegen in Nederland aan de rand van de Veluwe. Juist dat maakt het hotel zo geschikt als uitvalsbasis voor een paar dagen van ontspanning in de bossen, een bezoek aan het historische centrum van Amersfoort of het ophalen van een stukje Zuiderzeenostalgie bij de monumentale botterhaven van Spakenburg.

Het is ook die ligging die geldt als randvoorwaarde om een ideaal ontmoetingspunt te zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Net iets ten noorden van Amersfoort gelegen nabij de A28 heeft het hotel alles te bieden voor een succesvolle vergadering, een dynamische productpresentatie of een hoogwaardig congres.

Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt over 110 hotelkamers, opgesplitst in verschillende kamertypes die zijn voorzien van alle gemakken en 26 vergader- en congreszalen.

Daarnaast biedt het hotel u een verwarmd binnenzwembad, sauna en Turks stoombad en bovendien een sfeervol tuinterras, een informele brasserie en een gezellige hotelbar.

U heeft in het hele hotel gratis toegang tot ons WiFi netwerk en er is ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel.

Wij zien u graag als gast in ons hotel,

Marcel Glaser
General Manager

Golden Tulip Ampt van Nijkerk heeft orginele scherpgeprijsde aanbiedingen samengesteld voor alle weekenden, Valentijn en Pasen. Bekijk ze hier!

Golden Tulip Ampt van Nijkerk - Berencamperweg 4 - 3861 MC - Nijkerk - Nederland
Tel: (+31) 332471616 - Fax: (+31) 332471600 - Email: info@goldentulipamptvannijkerk.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group