GOLDEN TULIP AMPT VAN NIJKERK

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe en verblijf in Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Welkom bij het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel

Prachtig gelegen in het pittoreske Veluwe net ten noorden van Amersfoort, is het Golden Tulip Ampt van Nijkerk een modern 4-sterren hotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten. Wij bieden 110 kamers en suites, een restaurant, een bar, een verwarmd overdekt zwembad, een spa en vergaderzalen. De inrichting is sober en eigentijds en biedt een elegante en verfijnde sfeer.

U kunt ontspannen in ons wellness-centrum met een sauna en Turks bad, genieten van het zwemmen in het grote zwembad, of gewoon ontspannen met een drankje in onze gezellige tuin-patio. Andere diensten van het hotel zijn gratis Wi-Fi in het hele hotel, een zakencentrum en een parkeerplaats waardoor het ideaal is voor al uw zakelijke evenementen.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk ligt op 30 minuten rijden van de Veluwe en is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer het Museum Kröller-Müller, het Dolfinarium in Harderwijk of Amersfoort Zoo.

Als u op zoek bent naar een hotel in Nijkerk verzekert het Golden Tulip Ampt Van Nijkerk Hotel u van een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Reserveer nu uw kamer en vind alle aanbiedingen op onze website!

Vind ook al onze hotels op de HotelForYou-app. (iOS, Android)

Ontdek al onze Golden Tulip hotels in Nederland.