GOLDEN TULIP AMPT VAN NIJKERK

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe en verblijf in Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Welkom bij het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel

Prachtig gelegen in de pittoreske omgeving van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, ligt het Golden Tulip Ampt van Nijkerk, een modern 4-sterren hotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten. Ideaal gelegen nabij snelweg A28, die Utrecht met Zwolle verbindt, biedt ons hotel een comfortabele uitvalsbasis voor gasten op zakenreis of bezoekers van het gebied.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel beschikt over 110 comfortabele kamers en suites, een restaurant, een bar, een verwarmd binnenzwembad, een spa en vergaderzalen. De eigentijdse inrichting zorgt voor een elegante en verfijnde sfeer. In onze ruime ontvangsthal geniet u een warm welkom. Onze vriendelijke medewerkers zullen hun uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen om uw verblijf zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken.

Voor activiteiten binnenshuis beschikt het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel over een wellnesscentrum met sauna en Turks stoombad, waar u heerlijk kunt ontspannen na een dag hard werken; een verwarmd overdekt zwembad, waar u kunt genieten van een lange zwempartij of gewoon relaxen op de ligstoelen; evenals op de aangename groene patio, ideaal om even te ontspannen, of voor een kopje koffie of een drankje met vrienden of familie. Andere faciliteiten van het hotel omvatten gratis wifi in het hele hotel, een functioneel zakelijk centrum en gratis parkeerplaatsen, uitermate geschikt voor al uw zakelijke evenementen.

Met een frisse moderne uitstraling en comfortabele inrichting, biedt het restaurant een gezellige en warme sfeer, ideaal voor een informele lunch of diner. Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk biedt ook banketten en cocktailfaciliteiten voor persoonlijke of zakelijke evenementen. Zeer geschikt voor tentoonstellingen, productlanceringen of welke activiteit dan ook. Het is één van de beste zakelijke locaties op de groene en rustige Veluwe.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel ligt op slechts 30 minuten rijden van Nationaal Park De Hoge Veluwe, daardoor perfect voor het verkennen van de omgeving. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn het Kröller-Müller museum, het Dolfinarium in Harderwijk, het historische stadscentrum van Amersfoort of Dierenpark Amersfoort.

Als u op zoek bent naar een hotel in Nijkerk, verzekert het Golden Tulip Ampt Van Nijkerk Hotelu een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Reserveer nu uw kamer en vind alle aanbiedingen op onze website!

En bekijk ook al onze hotels met de toepassing HotelForYou (iOS, Android).

Ontdek al onze Golden Tulip hotels in Nederland.