GOLDEN TULIP AMPT VAN NIJKERK

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe en verblijf in Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Welkom bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

Het hotel is zeer centraal gelegen in Nederland aan de rand van de Veluwe. Juist dat maakt het hotel zo geschikt als uitvalsbasis voor een paar dagen van ontspanning in de bossen, een bezoek aan het historische centrum van Amersfoort of het ophalen van een stukje Zuiderzeenostalgie bij de monumentale botterhaven van Spakenburg.

Het is ook die ligging die geldt als randvoorwaarde om een ideaal ontmoetingspunt te zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Net iets ten noorden van Amersfoort gelegen nabij de A28 heeft het hotel alles te bieden voor een succesvolle vergadering, een dynamische productpresentatie of een hoogwaardig congres.

Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt over 110 hotelkamers, opgesplitst in verschillende kamertypes die zijn voorzien van alle gemakken en 26 vergader- en congreszalen.
Daarnaast biedt het hotel u een verwarmd binnenzwembad, sauna en Turks stoombad en bovendien een sfeervol tuinterras, een informele brasserie en een gezellige hotelbar.
U heeft in het hele hotel gratis toegang tot ons WiFi netwerk en er is ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel.

Wij zien u graag als gast in ons hotel,

Joost Ligthart
General Manager